Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate

Conditii generale

Bine ati venit pe site-ul www.oakiclub.ro
Proprietarul acestui site este S.C. XIBIT S.R.L. Pentru detalii privind aceasta companie va rugam sa accesati link-ul Contact.

In cuprinsul acestor Conditii generale proprietarul va fi denumit generic oakiclub.ro

Accesand si utilizand site-ul oakiclub.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Oakiclub.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site, acum.

Oakiclub.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si conditii prin actualizarea acestora. Oakiclub.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului oakiclub.ro, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si conditiile de utilizare si politica de confidentialitate actualizate.

Va multumim.

I. Termeni si conditii de utilizare

Intregul continut al site-ului www.oakiclub.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, fisiere audio, fisiere video, elemente de grafica web, design-ul acestuia, scripturi si orice alte date, este proprietatea exclusiva a oakiclub.ro si este protejat conform "Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala". Folosirea partiala sau totala a acestor elemente fara acordul scris al societatii XIBIT S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare.

Oakiclub.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al oakiclub.ro

Legaturi catre alte site-uri

Oakiclub.ro nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe oakiclub.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului oakiclub.ro pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic/text de la oakiclub.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail/telefon si/sau anunturi pe site.
De asemenea, Oakiclub.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail/telefon din partea Oakiclub.ro

Responsabilitati privind produsele comercializate

Oakiclub.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemene, Oakiclub.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului.

Declinarea responsabilitatii

a. Privind informatiile
Oakiclub.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte informatii legate de produse, direct sau indirect.
In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Oakiclub.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre problema aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate
Oakiclub.ro nu garanteaza disponibilitatea serviciilor si produselor afisate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite servicii si produse nu sunt disponibile la data si ora solicitate de utilizatorul prezentului site. Aparitia unei astfel de situatii va fi comunicata in cel mai scurt timp clientului care a solicitat servicii sau produse in aceasta situatie. In acest sens va rugam sa consultati direct sau prin telefon /e-mail un reprezentant de vanzari al Oakiclub.ro pentru a va asigura de disponibilitatea serviciilor si produselor solicitate.

c. Privind acesarea site-ului
Oakiclub.ro nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Oakiclub.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Oakiclub.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Securitatea datelor pesonale
In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor culese de Oakiclub.ro va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate.

Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii
Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC XIBIT SRL.

Politica de confidentialitate

Oakiclub.ro este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre utilizatorii site-ului.Acest document reglementeaza modul in care Oakiclub.ro utilizeaza aceste informatii.
Prin utilizarea site-ului oakiclub.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza.

Definitii
a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
c. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
e. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i. date de tip « business contact » date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea datelor cu caracter personal
Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.
Daca doriti sa efectuati o cerere de oferta/cumparatura/comanda va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal.
Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In paginile unde este necesara furnizarea acestor date cu caracter personal exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori considerati necesar.

In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile.
Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra. sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentru a va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora. De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, servicii, oferte noi si alte informatii de specialitate din domeniu.
Oakiclub.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs. personale sau adresa de e-mail catre terte persoane fara acordul dumneavoastra, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

Securitatea datelor cu caracter personal colectate Personalul Oakiclub.ro este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra. Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. Oakiclub.ro va lua orice masuri rezonabile pentru protectia datelor cu caracter personal pe care dumneavoastra sunteti de acord sa le furnizati.

Accesul la datele cu caracter personal Oakiclub.ro va lua masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., si sa mentina aceste informatii corecte si la zi.
Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta. Prin folosirea site-ului oakiclub.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile de utilizare si Confidentialitate de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea XIBIT S.R.L., asociatii sau partenerii sai. Oakiclub.ro va garanteaza ca face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentare pe site. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale intrebari sau sugestii la adresa de email office@oakiclub.ro.

Cum se distreaza copilul tau? Dinamic sau static?

 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240