Dă culoare petrecerii tale cu animatorii Oaki Club!

De peste 10 ani, animatorii Oaki Club Junior pun la cale petreceri și evenimente de neuitat pentru copiii de toate vârstele.

Programele noastre de divertisment sunt concepute cu atenție și multă pasiune de către o echipă experimentată, pornind de la nevoile și dorințele copiilor și adaptate în funcție de vârstă și sex.

La Oaki Club îți punem la dispoziție o gamă largă de animatori-personaje, fiecare cu propriul program de divertisment. Timp de 2,5 ore, îți oferim un animator GRATUIT care să întrețină atmosfera la petrecerea ta.

Pentru mai mult de 15 invitați, îți oferim GRATUIT doi animatori, la alegerea ta și a copilului tău.

Descoperă personajele cărora le dau viață animatorii noștri!

Animatori petreceri copii Oaki Club

Magicianul Hocus-Pocus

Un număr de magie este o cheiță care deschide sufletul oricărui copil spre orizonturi de poveste. Stârnește imaginația copilului tău și a invitaților lui cu magicianul Hocus-Pocus!

Jasmin

Jocurile și concursurile misterioase vor învălui petrecerea copilului tău. Jasmin va provoca toți copiii să găsească... lampa fermecată a lui Alladin! Atât fetițele cât și băieții o îndrăgesc pe Jasmin.

Prințesa Belle

Prințesa Belle e foarte îndrăgită de copiii cu vârste între 1 și 6 ani, în special de fetițe dar și de băieții care se visează cavaleri. Ea vine la petrecere cu multe jocuri și voie bună!.

Căpitanul Hook cel năuc

De peste mări și oceane, Căpitanul Hook cel năuc din Țara de Nicăieri aduce un suflu aristocrat la petrecerile pentru copii. Fii pregătit pentru numeroase jocuri și concursuri pentru pirați!

Spiderman

Eroul tuturor băieților mai mari de 4 anișori, Spiderman se dă mare cu pânza lui fermecată și vine pregătit cu jocuri prin care îi antrenează pe băieți să sară mai sus și bine iar pe fetițe să danseze într-un stil modern.

Piratul Spook

El este verișorul lui Jack Sparrow, însă mult mai creativ decât el. Pretinde că ochii dubli de pe fața lui Sparrow sunt ai lui și îi ia înapoi de la vărul său pentru câte o petrecere mai mare. E mereu în căutarea de mateloți pentru corabia lui cea nouă, așa că are multe probe și năzbâtii puse la cale pentru toți copiii.

Minnie Mouse

Adu unul din cele mai îndrăgite personaje Disney la petrecerea ta! Programul de animație desfășurat de Minnie Mouse cuprinde dansuri și jocuri pentru fetițe și concursuri haioase pentru băieți. Părinții vor fi invitați și ei să ia parte la petrecerea copiilor.

Hello Kitty

Copiii de 2, 3, 4, 5 și 6 ani vor descoperi alături de Hello Kitty o mulțime de jocuri distractive și antrenante, acestea crescând în complexitate în funcție de vârsta lor. Petrecerea copiilor poate fi completată la cerere cu picturi pe față sau baloane viu colorate sub diferite forme de pisicuță, cățeluși, flori, săbii și multe altele!

Jake și pirații de nicăieri

Fii pregătit de concursuri, întreceri și multe jocuri de pirați! Alături de Jake și pirații din țara de nicăieri, copiii vor reuși să treacă de toate probele pentru ca, la final, să devină adevărați mateloți.

Sportacus

Sportacus din Orășelul Leneș îi învață pe copiii de la petrecere dansuri specifice, jocuri dinamice și va oferi copiilor bomboane sportive (mere și morcovi). El va aduce la petrecere muzică din Orășelul Leneș, jocuri și concursuri de forță pentru băieți, respectiv jocuri de îndemânare pentru fetițe.

Rapunzel

Copiii între 3 și 8 ani o îndrăgesc pe Rapunzel, prințesa cu părul lung și blond din Turnul Înalt. Ea va da frâu liber distracției cu jocuri, concursuri și multe aventuri. În timpul petrecerii copiii vor lua parte la o călătorie imaginară alături de Rapunzel, a cărei destinație este momentul mult așteptat... tortul!

Mascote

Închiriază o mascotă la petrecerea ta pentru a înveseli toți copiii! Winnie the Pooh, Donald, Mickey Mouse și Minnie Mouse, Silvester, Tweety și multe altele îți stau la dispoziție! Alege o surpriză de zile mari pentru invitați și pentru sărbătorit!

Mickey Mouse

Copiii cu vârste între 1 și 6 ani îl adoră pe Mickey Mouse! Acesta aduce la petrecere multe jocuri și concursuri distractive dar mai ales instructive. Toți copiii vor fi încântați să descopere alături de Mickey Mouse dansul „Hot Dog” și vor fi încurajați să participe activ la petrecere.

Albă ca Zăpada

Adu la petrecerea fetiței tale cea mai iubită prințesă de către toți copii cu vârste între 2 și 7 ani! Ea știe să cânte, să picteze și mai ales să-i distreze pe copii. A învățat de la cei 7 pitici dansuri pentru fetițe și jocuri de forță și îndemânare pentru băieți.

Spioanele

Alex, Clover sau Sam sunt cele 3 spioane care-i învață pe copii jocuri specifice și trucuri de spionaj. Ele intră în tot felul de situații din care copiii trebuie să le ajute să iasă. Ele știu și jocuri pentru copii mari (7-12 ani), le place discoteca și adoră întrecerile pe echipe.

Ștefania

Ștefania știe să se joace cu fetițele cu vârste între 3 și 10 ani. Ea știe să cânte, să picteze și mai ales să-i distreze pe copii alături de prietenii ei din Orășelul Leneș: Sportacus, Robbie Putrezitul. Ea va dansa și va organiza tot felul de jocuri interesante pentru toți copiii.

Frumoasa și Bestia

Fetițele vor fi atrase de frumusețea prințesei, iar băieții vor avea de înfruntat tot felul de concursuri și obstacole organizate de Bestie de-a lungul petrecerii. Frumoasa și Bestia sunt personajele îndrăgite de toți copiii pasionați de povești fermecate.

Tinkerbell

Fetițele care visează la o lume a zânelor îndrăgesc toate petrecerile cu Zâna Tinkerbell. Ea ne găsește mereu jucăriile pierdute, este cea mai bună prietenă a lui Peter Pan și aduce praf de stele pentru fetițele care se visează prințese și jocuri de îndemânare pentru băieți.

Ariel

Lumea de sub ape ascunde mistere și jocuri pline de aventuri pentru toți copiii. Ariel aduce cu ea misterele și jocurile din lumea de subacvatică și le transformă pe fetițe în prințese cu ajutorul picturilor pe față, iar pe băieți în pirați dornici de întreceri, concursuri și noi aventuri.

Clown

Clownii și clownițele vin la petreceri dornici de distracție, cu programe de animație, baloane modelabile, jocuri și concursuri adecvate vârstei copiilor invitați. Clownița Alunița și clownul Bulină au mare succes la copiii mai mari de 3 ani.

Zâna Măseluță

Preferata fetițelor de vârste între 2 și 8 ani la petrecerile pentru copii este Zâna Măseluță. Ea vine seara tiptil și ia dințișorii căzuți de sub pernele copiilor și le lasă în schimb bănuți pentru pasta de dinți. Are aripioare cu care zboară prin văzduh și face întreceri cu Superman.

Batman

Eroul care nu se dă înapoi de la nimic, salvează fetițele din tot felul de situații și inspiră băieții prin curajul lui. El aduce un program complet de jocuri, concursuri și minidiscotecă prin care antrenează copiii și îi învață să fie mai curajoși și ambițioși.

Scufița Roșie

Unul din personajul preferat al fetițelor de toate vârstele, Scufița Roșie vine la petreceri uneori însoțită și de Lupul haiducul, pregătiți amândoi cu o serie de jocuri și concursuri de neuitat atât pentru fetițe cât și pentru băieți.

Prințesa Sofia

Ea vine la fiecare petrecere cu sfaturi pentru fetițele care vor să fie prințese, jocuri și concursuri din povești cu zâne și cavaleri. Prințesa Sofia le învață pe fetițe să aibă un comportament de prințese prin jocuri, discotecă și concursuri distractive.

Zoro

Eroul băieților mai mari de 4 anișori, Zoro vine mereu la petreceri cu sabia lui și în învață pe băieți să fie curajoși și dornici de mișcare. El se dă mare cu spada fermecată, pe care o folosește mereu să învingă răul și ascunde sub mantie multe jocuri educative și distractive.

Barbie

Fetițele între 2 și 10 ani o adoră pe Barie la fiecare petrecere. Prin rochițele ei roz cu sclipici, prin farduri și praf de stele ea iese în evidență și le ajută pe fetițe să fie frumoase. Îi place să facă discotecă sub orga de lumini și pe băieți îi provoacă la jocuri de forță în urma cărora, uneori, iese învingătoare.

Cenușăreasa

Cenușăreasa îi va introduce pe copii în lumea magică a poveștilor. Le va da cu sclipici pe față pe fetițe și va picta și tatua temporar băieții dornici de aventuri cu prințese și cavaleri. În plus, aduce multă voie bună și jocuri distractive pentru toți copiii.

Prințesa Aurora

E timpul pentru o petrecere regală în culori roz și violet pentru fetițele care își doresc să trăiască în lumea magică a poveștilor cu prințese și cavaleri. Ea va distra toți copiii cu o poveste interactivă și plină de jocuri fascinante pe placul tuturor.

Spadasini

D’Artagnan și Zoro sunt neînfricați. Însă, caii lor au uneori probleme de sănătate și sunt mai mult la service, motiv pentru care acești eroi vin la petreceri cu taxiul. Totuși, ei în învață pe băieții între 5 și 12 ani să capete forță și îndemânare prin jocuri și provocări specifice vârstei lor.
Așa cum poți observa, animatorii pentru copii de la Oaki Club Junior vor crea în timpul petrecerii un mediu educațional și stimulativ de joacă, în care copiii își vor dezvolta abilitățile și inteligența, jucându-se într-o atmosferă care le cultivă latura socială și spiritul de competiție.

Contactează consilierul de petreceri Oaki


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240