De 1 IUNIE ne jucam serios!

Noi adultii, traim...unde traim, intr-o tara frumoasa, cu o natura minunata, cu oameni prietenosi cu copiii magici; vremurile, pe aceste meleaguri au fost si sunt dificile astfel ca fiecare dintre noi ne luptam sa ne mentinem optimismul, energia si buna dispozitie in suflete dar si pe chip, incercam sa fim dupa CHIPUL SI ASEMANAREA COPIILOR NOSTRI.

Ati observat cata fericire pun ei intr-un zambet, cata dragoste neconditionata intr-o imbratisare?

Cred ca gingasia si candoarea celor mici trebuie perpetuata, intretinuta si imitata, la fel cred si corporatiile si sefii institutiilor de stat din Romania, deoarece de 1 iunie , intr-un gând cu totii sarbatorim COPILARIA.

La Oaki Junior sarbatorim in fiecare zi COPILARIA , incă din 2016.

Ii iubim si ii studiem pe copiii mai mici sau mai mari care trec pragul clubului nostru de juniori sau carora le facem surpriza de a veni noi acasa la ei, in gradinite, hoteluri sau scoli.

Cautati ingrediente pentru un evenimet de grup reusit?

Va recomandăm așa da:

 • La orice evenimet aveti ca invitati copii-creati o poveste in jurul lor;de ce? copiii au darul de a amplifica de 10 ori ceea ce ating:aduc emotie de buna factura, aduc amuzament si energie...ceea ce ne lipseste noua adultilor seriosi.

De exemplu stabiliti o tematica a evenimetului-Micii ingineri sau Minisalvatorii de vieti(la o fabrica de centuri de siguranta sau alta productie)asteptati-i pe cei mici cu o parte din echipamentul adultilor sau procurati echipamente speciale-de unica folosinta si cu costuri mici pentru bugetul unitatii.

Spiridusii Verii si asteptati-i cu o grupa de pictorite pe fata( raportati totul la numarul de copii participanti) care sa ii transforme in spiridusi deoarece numai asa pot cei mici sa intre/sa participe la evenimet.

Poate veti fi surprinsi stimati Oameni Mari dar copiii cred cu tarie tot ce le spuneti voi!Atentie ce-i invatati si atentie ca isi iau notite si din comportamentul celor mari.

 • Cereti cu insistenta confirmarea participarii la evenimet si luati-va o marja de -10 copii la fiecare 50 confirmati(apar impedimente ca raceală, febră, crize datorate diverselor cauze care pot schimba planurile celor mari).Pentru fiecare grupa de 10-12 copii planificati un animator.

Daca aveti sute de copii ganditi in loc de activitati distractive in mijlocul multimii-un spectacol dinamic-interactiv realizat de 8-10 animatori raportat la tema/povestea evenimetului, pretabilita de voi organizatorii.

 • Daca majoritatea copiiilor participanti au varste de sub 4 ani-OBLIGTORIU-pregatiti câteva masute si scaunele cu un atelier usor de lipit, colorat, construit.Sa nu uitam ca pana in 4 ani copiii au obiceiul de a se juca singuri chiar daca se afla int-un grup/clasa /comunitate.Sa le respectam preferintele pentru a le asigura o participare distractiva, nu una stresanta la evenimet.
 • Atentie, masa/ cortul/locul unde adultii îsi vor stabili cartierul general, sa fie plasate in mare apropriere de locul destinat copiilor, deoarece copiii de peste 6 ani pe care parintii poate se risca sa-i lase singuri un timp.Copiii cu varsta de peste 4 ani, vor cauta sa-si „verifice parintii „din cand in cand si din aceasta cauza se vor departa de locul de joaca in cautarea lor.
 • Pentru grupe de peste 20 copii, organizati evenimete de 3ore, cereti cu insistenta echipei de animatori pentru copii, sa pregateasca un calupuri de activitati dinamice de cate 50 minute, urmate de pauza pentru apa-hidratare.
 • Asigurati-va ca locul de joaca il veti plasa la loc cu umbra sau in interiorul cortului, nu in soare-riscati insolatii sau stari de rau si deschidratare ale copiilor dar si ale animatorilor socio-educativi :) sunt si ei oameni chiar daca se dau supereroi:)
 • Nu subetimati magia panglicilor si a baloanelor.Orice tematica ati alege pentru o petrecere de copii, povestea nu este completa daca nu este impodobit locul cu baloane-recomand de toate felurile:baloane cu aer, baloane cu heliu, baloane de sapun, baloane inscriptionate cu sigla firmei/institutiei dvs si baloane modelabile cu care piticii sa plece acasa.

Baloanele sunt atat de delicate dar atat de râvnite in lumea copilariei, nici un prichindel nu rezista in fata baloanelor colorate.


 • Muzica de copii este un alt ingredient de baza la orice petrecere/festival destinat celor mici.

Dar nu una asurzitoare, galagioasa si fara noima ci melodii placute , cu volumul dat suportabil de tare, astfel incat sa nu creem stres fonic pentru cei mici care scosi din mediul lor, intr-un loc nou cu zgomote, mirosuri si persoane noi, obosec deosebit de repede, se simt nesiguri si prin urmare divin usor irascibili.

 • Omul sfinteste locul si de aceea va recomand ca bugetul destinat echipei de animatie sa fie net superior celui destinat decorurilor.

Ca orice om, copilul este un omenel sensibil si atent la detalii, va fi atras de decoruri dar va retine faptele.O echipa de animatori/personaje de poveste va veni cu un program dinainte stabilit dar pregatit si cu planul 2 si cu plan de adapatare la preferintele copiilor participanti.

 • Echipa de animatie va cauta sa realizeze cu cei mici jocuri dinamice in proportie de 80% si scurte pauze pentru hidratare.

 

Asa Nu:

 • Nu alegeti la repezeala -1-2 clowni cu picturi pe fata si cateva balonase.
 • Nu alegeti dupa cel mai redus buget -deoarece veti avea cea mai mica satisfactie.
 • Nu marcati momentul Ziua portilor deschise/Ziua copilului cu 1 ora sau doua de cantecele si dansuri si apoi va concentrati pe adulti deoarece”ei conteaza cu adevarat”.

Contactează-ne Cand aveti copiii fericiti si parinti sunt in al 9-lea cer.
O copilarie de MILIOANE DE ZÂMBETE va dorim!

Trupa Oaki

0744071240

0371131828

Brasov, Mall Magnolia Racadau et 1.

 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240