Petreceri de Iepuras pentru copii

Organizare petrecere de paste pentru copii cu iepurasi, mascote, animatori si programe de distractie tematice la petreceri copii de Paste.
Oaki Club organizeaza petreceri de paste pentru copii cu animatori iepurasi, Minnie Mouse, Rapunzel, Tinkerbelle, Peter Pan, zane, pirati si personaje din filmele pentru copii in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme. Inchiriere personaje-iepuras!

La petrecerea de Paste pentru copii va recomandam organizarea unei petreceri tematice ( Disco Party, Profii de Distractie, Corabia Piratilor … in functie de dorintele d-voastra si varsta copiilor prezenti ) in timpul careia copii vor avea parte de atelier de pictat oua de paste, jocuri, concursuri cu premii, picturi pe fata, teatru de papusi iar Rica Iepurila va imparti cadouri sau dulciuri copiilor participanti la petrecerea de Paste.
Atelierul pascal organizat cu ocazia petrecerii de Paste pentru copii va include pictura si decorare oua, diferite bricolaje tematice precum si confectionarea de cadouri pentru parinti, Iepurasul de Paste dand indicatii precise copiilor in acest sens.

Cu o experienta de 7 ani in organizarea de evenimente corporate si petreceri copii, Junior Club Oaki vine cu o oferta diversificata si completa de servicii si programe de animatie pentru petreceri si evenimente pentru copii de Paste. Pentru petrecerea de Paste organizata in companii, gradinite, hoteluri, firme sau acasa solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki va pregati un program de animatie si divertisment de Paste pentru copii adaptat nevoilor si dorintelor d-voastra.

Ce îi place copilului tău? Noi te ajutăm să îi oferi o petrecere tematică pe gustul său!


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240