Adu magia Oaki în spațiul tău!

Pentru grupuri mici de copii și până la evenimente corporate organizate cu sute de copii, Oaki Club îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii, logistică, animatori și programe speciale de divertisment într-un spațiu ales de tine!

Fie că este vorba de casa ta, curtea ta, o sală închiriată sau un spațiu deschis în aer liber, noi ne adaptăm să aducem mai aproape de copii toate accesoriile și programele necesare pentru ca aceștia să se simtă bine și să petreacă momente de neuitat.
Experiența noastră ne recomandă pentru organizarea de evenimente și petreceri pentru copii indiferent de vârstă, cu diferite programe de animație și accesorii specifice fiecărei categorii: între 1 și 3 ani, între 4 și 6 ani, între 7 și 11 ani și adolescenți.

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, am organizat numeroase evenimente în deplasare, în diferite orașe din România, pentru copii de toate vârstele. Atât experiența acumulată cât și gama variată de programe și accesorii logistice pe care le putem furniza ne recomandă ca principal partener în organizarea de evenimente destinate copiilor în orice spațiu, indiferent de numărul de participanți.

La evenimentele noastre, atât copiii cât și adulții se vor distra de minune și vor avea parte de momente de neuitat. Suntem o mare familie care se bucură mereu să primească noi copii în inima ei și să le aducă multe zâmbete și amintiri frumoase.
Fie că dorești să organizezi o petrecere tematică din gama noastră de opțiuni (Cowboy vs indieni, Pirații din țara de nicăieri, Sumo Party, Halloween etc), fie că dorești o petrecere bazată pe o temă aleasă de tine, cheamă-ne și noi venim cu toate accesoriile și voia bună necesare!

Pentru petrecerile în spații mari sau în aer liber, recomandăm folosirea unui sistem de sonorizare profesionist cu microfoane wireless, pe care îl putem aduce tot noi.

Serbări grădinițe

Fie la grădiniță, fie la clubul Oaki, organizăm petreceri cu programe speciale atât pentru copii, părinți cât și invitații lor. Animatorii Oaki vor participa și ei, antrenând copiii într-un program de 2 ore cu dansuri, jocuri, minidiscotecă și concursuri conform tematicii alese la petrecere.

La fiecare serbare de grădiniță, Oaki aduce o pată de culoare prin intermediul unui program de animație pentru copii dar și prezentarea programei pregătite pentru părinți și invitați. Accesoriile, costumele și chiar și prăjiturile vor fi aduse tot de noi!

Vrei să punem la cale o petrecere pe cinste pentru copilul tău?

 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240