Accesorii pentru petreceri de poveste

La Oaki Club Junior, credem în lumea magică a copilăriei. Ne place să creăm un cadru de basm pentru fiecare petrecere tematică și să aducem mai aproape de copilul tău personajele sale preferate.

De aceea, îți punem la dispoziție o serie de accesorii petreceri care vor contribui la ambientul creat și jocurile distractive și educative organizate pentru copii.
Sutele de baloane de săpun vesele și scânteietoare completează decorul oricărei petreceri de copii aducând un plus de veselie și distracție. Închiriem mașini de baloane de săpun la fiecare petrecere.
Într-o gamă variată de forme și culori, oferim baloane cu heliu la petrecerea copilului tău, pentru a crea un cadru perfect și o atmosferă plăcută.
Oferim închirieri costume de carnaval pentru copii la evenimentele și petrecerile tematice organizate sau desfășurate de animatorii Oaki.
Într-o manieră interactivă, desfășurăm teatru de păpuși conceput astfel încât să implice în mod direct copiii la piesa prezentată.
Pinata este un joc nou la petrecerile copiilor. Originar din Mexic, Pinata este din ce în ce mai apreciat și amuzant pentru toți invitații unei petreceri.
Oferim baloane modelabile la evenimente și petreceri pentru copii, spre încântarea și deliciul acestora.
Sălile mari și spațiile deschise au nevoie de închirierea unui sistem de sonorizare profesional pentru obținerea unei ambianțe muzicale de înaltă calitate și claritate.
Baloanele Jumbo sunt pline de balonașe multicolore și confetti și transformă orice petrecere pentru copii într-un eveniment reușit.
Pentru o petrecere reușită, îți oferim tunuri de confetti cu inimioare, steluțe și serpentine care vor crea atmosfera la o petrecere. Mai mici sau mai mari, tunurile de confetti vor produce un moment de magie și culoare în timpul petrecerii copiilor.
La Oaki, animatorii noștri oferă servicii profesionale de face-painting pentru copii și adulți la petreceri și evenimente corporate.

Contactează consilierul de petreceri Oaki


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240