Petreceri tematice: să înceapă aventura!

Pentru copilul tău, o petrecere poate fi o aventură într-un tărâm de basm. Noi putem transforma locul de petrecere al copilului tău într-o aventură cu zâne și prințese, cowboy și indieni, luptători Sumo, costume de Halloween, pirați, vrăjitoare și multe alte surprize!

Indiferent de ocazie, putem găsi tematica potrivită care să stârnească imaginația tuturor copiilor de la petrecere.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de programe din care poți alege, împreună cu animatori și accesorii (baloane, picturi pe față, teatru de păpuși, pinata), toate concepute astfel încât petrecerea tematică pentru copii să creeze o lume mirifică de basm și magie.

Imaginează-ți privirea de pe chipul copilului tău atunci când visele lui devin realitate... Este de neprețuit. Indiferent de tema aleasă, cu echipa Oaki Club Junior... magia apare!

Îți stăm la dispoziție prin telefon sau email cu cele mai bune idei și soluții, scenarii și accesorii pentru organizarea unei petreceri tematice pentru copii ca-n povești.

Vrei să organizezi o petrecere tematică de neuitat?


Petreceri tematice: alege tema potrivită

Cowboy vs indieni

Indienii și cowboy s-au întrecut dintotdeauna pentru ocuparea teritoriilor. În cadrul petrecerii tematice, aceștia se vor întrece prin jocuri și concursuri specifice pentru ocuparea locului de joacă.

Animatorii de la Oaki se vor deghiza în căpetenii de trib și șerifi care vor organiza copiii și îi vor pregăti pentru un program unic de divertisment și distracție în urma căruia se va desemna o echipă câștigătoare.

Echipa indienilor va fi pictată pe față în culorile specifice tribului apache iar cowboy-ii vor purta semne distinctive și reprezentative. Mai mult, toate activitățile desfășurate în timpul petrecerii tematice (jocuri, disco și concursuri pe echipe sau individuale, trenuleț, dansuri etc) vor avea câștigători care vor primi pene de indian sau steme de șerif drept recompensă.

Pirații din țara de nicăieri

E timpul pentru o petrecere plină de aventuri și căutări de comori! Pirații Izzie, Jake și Hook cel năuc din țara de Nicăieri lua parte alături de copii într-o serie de aventuri și întreceri de neuitat.

Copiii vor avea de înfruntat numeroase concursuri, probe și jocuri de pirați pe care trebuie să le treacă pentru a deveni adevărați mateloți.

Piratul Jake îi va învăța pe copii să lucreze în echipă iar Izzie îi va transforma în adevărați pirați cu ajutorul picturilor pe față și tatuajelor.

Cufărul cu premii și comori va fi atracția principală a petrecerii, iar scopul echipelor de copii-pirați va fi să câștige cât mai mulți bani de aur pentru a-și îmbogăți comoara proprie.

Amuzamentul și atmosfera vor fi întreținute de Hook cel năuc, de ale cărui trucuri necurate toți pirații trebuie să se ferească.

Sumo party

Copiii care vor să fie luptători vor adora petrecerea cu tematica Sumo. MC-ul animator cu jocurile și concursurile lui va oferi micuților „grația” de a participa la concursul de sumo cu tumbe caraghioase care vor constutui deliciul invitaților.

Echipamentele folosite includ și costume de sumo, salea și căști de protecție pentru a asigura un spațiu de competiție sigur pentru copii. MC-ul animator se va asigura de instalarea echipamentelor și animarea petrecerii cu tematica Sumo.

Petreceri tematice cu zâne și prințese

Aceasta este probabil cea mai îndrăgită tematică de petrecere pentru fetițele care visează la o lume de sclipici, magie și povești cu cavaleri.

Petrecerea cu zâne și prințese apare doar o dată în viață, iar fetița ta își va aminti mereu de praful de stele al zânelor sau de poveștile cu cavaleri ale prințeselor.

Dacă fetița ta este atrasă de lumea magică și colorată a desenelor Disney, atunci aceasta este petrecerea pe care o va adora cel mai mult.

Aici vor fi nelipsite Zâna Măseluță, Zâna Clopoțel (Tinkerbelle), Prințesa Aurora sau Prințesa Rapunzel de la Oaki Club. Ele vor aduce la petrecere și trusa de picturi pe față cu sclipici, disco-jocuri și concursuri interactive, povești încâlcite cu cavaleri sau povești despre primii dințișori ai copiilor.

Frumoasa și Bestia

Copiii dornici de povești și personaje frumoase și curajoase vor adora Frumoasa și Bestia. Îndrăgita poveste de pe marile și micile ecrane este tematica unei petreceri recomandată pentru un număr egal de fete și băieți, dornici să cunoască personal personajele de poveste.

Fetițele vor fi atrase de frumusețea prințesei, de jocurile și picturile pe față propuse de ea, iar băieții vor avea de înfruntat concursuri și obstacole organizate de Bestie de-a lungul petrecerii.

Toți invitații de la petrecere vor fi mobilizați de animatorii noștri ca să ia parte la jocurile, concursurile și întrecerile cavalerești.

La cerere, petrecerea poate fi completată cu decoruri de poveste, teatru de păpuși, pinata castel, baloane modelabile, picturi pe față, tatuaje temporare și jocuri adecvate tematicii alese.

Corabia Piraților

Piratul Spook vă va conduce pe mări și oceane în căutarea de noi jocuri și comori nebănuite. Mereu în căutare de mateloți pentru corabia lui cea nouă, el va invita toți copiii de la petrecere să se înroleze sub comanda sa.

Nici părinții nu vor fi lăsați deoparte, ei fiind invitați să dea o mână de ajutor mateloților mai tineri în lupta aprigă cu jocurile și concursurile de putere și alte grele încercări.

Mai mult, toate activitățile de pe Corabia Piraților vor avea câștigători care primesc bănuți din cutia comorii iar la sfârșit se va desemna căpitanul petrecerii tematice – copilul care a strâns cei mai mulți bănuți.

Petrecerea Vrăjitoarelor

Copiii mai mari de 6 ani vor agrea vrăjitoarele. La fiecare petrecere tematică, acestea vin cu amenințări să le carieze dinții copiilor, să-i sperie, fac dansul Cotoroanțelor și Ștafeta bobilor, însă Zânele ajung mereu înaintea lor.

Zânele vin să îi învețe pe copii să zâmbească larg, cu dinții lor albi și frumoși, să le orbească pe Vrăjitoare și să sune din clopoței pentru a le lua puterile.

Vrăjitoarele ajung de râsul lumii, iar copiii și Zânele ies mereu învingători.

Contactează consilierul de petreceri Oaki


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240