Suntem pe gustul copiilor de pretutindeni!

Se apropie serbarea de la grădiniță? Vrei să pui la cale o petrecere pentru copiii angajaților companiei tale sau pur și simplu vrei să dai o petrecere pentru copii cu o ocazie specială? Oaki Club vine cu animatori, accesorii și multe programe și jocuri pe placul copiilor de toate vârstele!

Fie că dorești o anumită tematică sau ne lași pe noi să alegem, doar comunică-ne vârsta copiilor și noi vom veni pregătiți pentru a crea o atmosferă de basm pentru toți invitații!

Organizăm evenimente corporate precum:

Participăm în mod activ la petrecerile de Crăciun organizate de firme, hoteluri, pensiuni, școli și grădinițe cu programe de animație și divertisment de minim 2,5 sau 3 ore.

Vrei o petrecere de Paște reușită?

Închiriem iepurași, mascote și animatori îmbrăcați în personajele preferate ale copiilor la petrecerea ta!
Fie pentru companii, hoteluri, pensiuni, școli și grădinițe sau instituții publice, organizăm petreceri de 1 iunie cu un program de divertisment vast și divers.
Reprezinti o compania care organizeaza un eveniment dedicat copiilor angajatilor sau sau familiei angajatilor in general? Reprezinti o institutie care organizeaza Ziua portilor deschise? Oaki iti ofera un pachet de servicii.
Oaki va urmeaza in orice locatie hotarati sa organizati evenimete dedicate parintilor si copiilor, chiar in incinta fabricii, in institutia sau compania dumneavoastra.


Oaki are traditie in colaborarea cu scolile si gradinitele din Brasov, Bucuresti si Alba Iulia. Organizam evenimete dedicate deschiderii anului scolar sau inchiderii anului scolar, zile onomastice sau zile de nastere ale copiilor sau cadrelor didactice.
In Centrle Comerciale am experimentat in ultimii 12 ani de activitate cu copiii, evenimete cu intrare gratuita, deschise la public. Aceste evenimete au adunat uneori 30 copii alteori 200 de copii.

Trupa Oaki in deplasare, are toata recuzita necesara pentru a sustine spectacole tematice cu cantece live, teatru muzical si dansuri sincron. Activitatea noastra se va defasura pe scena dar si in fata ei in functie de grupul caruia ne adresam.
Pentru ca existam din 2006 pe piata Brasoveana si nu numai, de multi ani bucuram inimile copiilor mai putin norocosi din mediul rural cu petreceri surpriza, gratuite in scoala lor.


Contactează consilierul de petreceri Oaki


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240