Din 2006 suntem dedicați exclusiv copiilor.

Oaki Club Junior este mai mult decât un spațiu de joacă pentru copii. Oaki este clubul destinat celor mici care s-a specializat exclusiv în organizarea de petreceri pentru copiii de toate vârstele, încă de la înființarea sa, din 2006.

Majoritatea firmelor de divertisment din țară organizează și petreceri pentru copii. Noi, la Oaki Club, organizăm numai evenimente și petreceri pentru copii cu animatori și logistica proprie.
Indiferent care sunt cerințele tale și ale copilului tău, noi suntem pregătiți cu o serie de tematici, accesorii și animatori specializați pentru petrecerile de copii de la 1 an până la adolescență. Din experiența noastră de peste 10 ani, am ajuns să cunoaștem așteptările copiilor de la fiecare petrecere și să știm cum să le îndeplinim.

Oferim invitaților petrecerii tale un meniu cu mâncare gătită în bucătăria proprie, din ingrediente mereu proaspete, pe gustul invitaților noștri.

Organizăm atât evenimente în spațiul propriu, de peste 1000 mp, cât și în deplasare, în incinta companiilor, hotelurilor, pensiunilor sau chiar în aer liber.
La fiecare petrecere putem oferim gratuit un animator, deghizat în personajul preferat al copilului tău, care să întrețină atmosfera timp de 2,5 ore. La petrecerile cu mai mult de 15 invitați, oferim gratuit 2 animatori timp de 2,5 ore.

Distracția este garantată atât din partea animatorilor noștri cât și datorită accesoriilor trăznite pe care le punem la dispoziție: picturi pe față, mascote, baloane cu heliu, costume de carnaval, teatru de păpuși, baloane modelabile, tunuri cu confetti și un sistem de sonorizare profesionist.

Fie că ești părinte, fie că ești reprezentantul unei companii sau instituții și dorești să aduci zâmbetul pe buze copiilor, Oaki Club este alegerea potrivită pentru o petrecere de vis!

 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240