Petreceri de Craciun pentru copii

La petrecerile de Craciun pentru copii, Oaki© Club va ofera animatori cu programe de animatie si divertisment - Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii, craciunite, reni in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme. Petrecerea de Craciun va avea ca invitat special pe Mos Craciun. Acesta va aduce daruri si va da sfaturi fiecarui copil invitat la petrecerea de craciun. Organizam petreceri craciun pentru copii acasa, in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme din Brasov, Predeal, Sinaia, Sibiu, Fagaras, Sighisoara, Mures, Bucuresti, Bran, Busteni, Ploiesti, Sacele, Sebes, Onesti, Bacau, Sfantu Gheorghe, Lugoj, Adjud, Poiana Brasov, Roman, Focsani, Targu Ocna, Codlea, ...
Mos Craciun le va cere copiilor sa-i spuna poezii sau cantecele si cat de cuminti au fost in anul care a trecut dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza, ca un Mos Craciun batran si intelept ce este. Chemati-l pe Mos Craciun si veti avea parte de o super petrecere pentru copii de Craciun.

Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente corporate si petreceri de Craciun pentru copii, Oaki© Club are o oferta diversificata si completa de servicii si programe de animatie la petreceri de craciun. Pentru petrecerea de craciun 2015 organizata in companii, gradinite, hoteluri, firme sau acasa solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki va pregati un program de petrecere adaptat nevoilor si dorintelor d-voastra.

Inchiriere Mos Craciun

Inchiriere Mos Craciun pentru a aduce daruri in Ajunul Craciunului copiilor cuminti. Mos Craciun soseste la petrecerile de Craciun organizate in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme sau acasa insotit de Craiasa Zapezii, Craciunite sau reni. Cu ocazia sarbatorilor de Craciun 2015 chemati-l pe Mos Craciun de la Oaki© sa fie alaturi de copii si de cei dragi voua, cu daruri, sfaturi si urari de bine pentru anul ce va veni.

Cu barba sa impozanta, cu vocea tremuranda de trecerea anilor, cu mersul apasat si cu povetele izvorate din anii nenumarati pe care ii are, Mos Craciun de la Oaki© Club va darui o parte din magia si spiritul Craciunului fiecarui copil sau invitat la petrecere. Mos Craciun le va cere copiilor sa-i spuna poezii sau cantecele si cat de cuminti au fost in anul care a trecut dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza, asa cum ii sta bine unui Mos Craciun batran si intelept. Inchiriere Mos Craciun.

Petreceri de craciun in gradinite

Organizam petreceri de craciun pentru copii in gradinite. La petrecerile de Craciun organizate pentru copii in gradinite, va propunem programe de animatie si divertisment adaptate dorintelor d-voastra si duratei alocate pentru sosirea lui Mos Craciun la gradinita.

Pentru petrecerile de craciun in gradinite ce au ca invitati un numar mare de copii va recomandam organizarea unei petreceri tematice de minim 2,5 sau 3 ore, timp in care personaje de poveste de la clubul Oaki ( Alba ca Zapada, Craciunite, Craiasa Zapezii, clovni, pirati, Zana Maseluta, Spiderman, Batman, Tinkerbell ... ) ii vor organiza pe copiii participanti dupa un program anume pregatit de discojocuri si concursuri pe echipe sau individuale, trenulet, discoteca, picturi pe fata, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun. Odata cu stingerea luminilor si aprinderea lumanarilor, Mos Craciun va intra in sala si va oferi cadouri si povete fiecarui copil, dupa ce va auzi de la acesta o poezie sau un cantecel invatat la gradinita.

Organizare petreceri de craciun pentru copii in firme, hoteluri, pensiuni

La petrecerile de Craciun organizate pentru copii de catre firme, hoteluri, pensiuni va propunem urmatorul program de animatie si divertisment:

Recomandam organizarea unei petreceri tematice de minim 2,5 sau 3 ore, timp in care animatorii de la Clubul Oaki ( Craciunite, Craiasa Zapezii, clovni, pirati, Zana Maseluta, Spiderman, Batman, Tinkerbell ... ) ii vor organiza pe copiii participanti
intr-un program de discojocuri si concursuri pe echipe sau individuare, trenulet, discoteca, picturi pe fata, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

Nici parinti nu vor fi lasati liberi prin sala, animatorii vor fi cu gura pe ei pentru a-i antrena la dansurile si jocurile copiilor. Mai mult, toate activitatile din timpul petrecerii de Craciun (discojocuri si concursuri pe echipe sau individuare, trenulet, discoteca, dansuri ...) vor avea castigatori care primesc banuti din cutia comorii sau alte premii surpriza in functie de tematica petrecerii iar la sfarsit se va desemna capitanul petrecerii de Craciun.

Spre finalul petrecerii va sosi si Mos Craciun care va imparti cadouri de Craciun fiecarui copil ajutat de Craiasa Zapezii sau de craciunite, va aseza pe genunchii sai fiecare copil si le va cere sa-i spuna poezii sau cantecele, cat de cuminti au fost in anul care a trecut si ce fapte frumoase sau mai putin bune au facut in anul care se sfarseste, dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza, asa cum ii sta bine unui Mos Craciun batran si intelept.

Ce îi place copilului tău? Noi te ajutăm să îi oferi o petrecere tematică pe gustul său!


 

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240