Momente de neuitat pentru prințesa ta

După ce a împlinit 5 ani, fetița ta poate să aleagă deja ce tip de petrecere îi place. Dacă preferă un anumit personaj din desene animate sau povești, dacă îi plac anumite jocuri pe care le-a jucat la grădiniță sau dacă vrea să își aducă și gașca de prietene, de toate acestea vom ține cont în organizarea petrecerii perfecte pentru ea.

Suntem pregătiți cu jocuri, accesorii, animatori, decoruri, spațiu de joacă și un meniu cu mâncare proaspătă, gătită în bucătăria proprie, pentru a satisface gusturile tale și ale invitaților la petrecerea fetiței tale.

Oaki Club Junior este mai mult decât un spațiu de joacă pentru copii, este un club destinat celor mici și specializat exclusiv în organizarea de petreceri pentru copiii de toate vârstele.
Indiferent de cerințele tale și ale copilului tău, noi suntem pregătiți cu o serie de tematici, accesorii și animatori specializați pentru petrecerile de fete între 5 și 12 ani. Din experiența noastră de peste 10 ani, am ajuns să cunoaștem atât așteptările fetițelor cât și ale băieților de la o petrecere și să știm cum să le îndeplinim.

Spre deosebire de alte locuri de joacă sau cluburi pentru copii, noi putem asigura GRATUIT un animator la alegerea ta sau a fetiței tale, care să întrețină atmosfera timp de de 2,5 ore. Pentru un număr minim de 15 invitați, asigurăm GRATUIT doi animatori timp de 2,5 ore.

Vrei să organizezi cea mai tare petrecere pentru fetița ta? Intră în legătură cu noi!

Contactează consilierul de petreceri Oaki


Animatori petreceri

Invitații fetiței tale se vor distra pe cinste cu ajutorul animatorilor noștri profesioniști, antrenați special pentru petrecerile de fete între 5 și 12 ani!

Elsa, Ana și Olaf

Distrează-te alături de Elsa, Ana și Olaf în călătoria lor pentru a-și salva regatul de la un îngheț complet.

Prințesa Belle

Fetițele care se visează prințese vor fi încântate să ia parte la o petrecere alături de Prințesa Belle!

Leia

Invită-o pe Prințesa Leia la petrecerea ta! Vei avea parte de multe surprize plăcute și momente de neuitat.

Pochahontas si prietena ei

Bucură-te de momente de neuitat la petrecerea ta alături de curajoasa Pochahontas și jocurile propuse de ea și prietena ei!

Ariel

Adu misterele lumii de sub ape la petrecerea fetiței tale! Ariel le transformă pe fetițe cu ajutorul picturilor pe față și a aventurilor în care le va însoți.

Printesa Aurora si Printul

Pășește într-o lume dominată de cavaleri și prințese, luând parte la jocurile propuse de Prințesa Aurora și năzdrăvăniile Prințului.

Cenusareasa

Pășește în lumea poveștilor, cu sclipici și multă voie bună alături de Cenușăreasa! Aventura abia începe.

Clown

Clownița năzdrăvană are multe jocuri, concursuri, baloane modelabile și alte surprize pregătite pentru toate fetițele cuminți!

Clownița Alunița

Pregătește-te să râzi și să te simți minunat la o petrecere animată de Clownița Alunița, cu toate năzdrăvăniile ei.

Dracu Laura

Năzdrăvană, rea la suprafață și bună la interior, Dracu Laura le va încânta pe fetițe prin jocurile și concursurile pe care le va organiza.

Jasmin

Ești gata de o mulțime de jocuri și concursuri fermecătoare? Toate fetițele o îndrăgesc pe Jasmin și se vor simți minunat alături de ea.

Minion Bela

Bela, minioana năzdrăvană aduce cu ea multe jocuri haioase din lumea drăgălașă a minionilor. Fetițele pur și simplu o vor adora!

Pirateasa

De peste mări și oceane, Piratesa vine cu numeroase jocuri și concursuri de pirați pentru toate fetițele năzdrăvane.

Prințesa Sofia

Sofia le învață pe fetițe să aibă un comportament de prințese prin jocuri, discotecă și concursuri distractive.

Tarzan

Ia parte la o petrecere haioasă alături de năzdrăvăniile lui Tarzan! El le va provoca pe fetițe la o serie de jocuri direct din jungla amazoniană.

Violetta

Karaoke, disco-jocuri și dansuri amuzante! Violettei îi place să cânte și să danseze, iar fetițele cu aceeași pasiune se vor simți minunat alături de ea!

Accesorii petreceri

Pentru o petrecere reușită, îți oferim tunuri de confetti cu inimioare, steluțe și serpentine care vor crea atmosfera la o petrecere. Mai mici sau mai mari, tunurile de confetti vor produce un moment de magie și culoare în timpul petrecerii copiilor.
La Oaki, animatorii noștri oferă servicii profesionale de face-painting pentru copii și adulți la petreceri și evenimente corporate.
Inchirieri costume de carnaval pentru copii la evenimentele si petrecerile tematice pentru copii organizate sau desfasurate de catre animatorii Oaki.
Teatrul de papusi prezentat de Oaki Club se desfasoara intr-o maniera interactiva, fiind astfel conceput incat sa implice in mod direct copiii la piesa de teatru prezentata.

Vrei o petrecere memorabilă pentru fetița ta?Te așteptăm să ne cunoști mai bine!

Închis până în 30. 04. 2020

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240