La Oaki Club Junior începe distracția!

După ce a împlinit 6 ani, băiatul tău a intrat într-o nouă etapă a vieții sale. A ajuns la școala primară unde și-a făcut noi prieteni și a făcut primii pași spre a deveni adolescent.

De aceea, dacă dorești să organizezi o petrecere dedicată lui și prietenilor săi, noi la Oaki Club avem exact ceea ce ai nevoie: animatori profesioniști, accesorii diverse, decoruri specifice vârstei copilului tău, un meniu cu mâncare gătită și proaspătă și multe multe idei pentru bunăstarea tuturor invitaților.

Dansurile, MC-ul animator, concursurile, karaoke, disco-jocurile, super-eroii din filme și jocuri și multe alte surprize sunt numai câteva dintre serviciile pe care ți le punem la dispoziție ca să te bucuri de o petrecere reușită. Spiderman, Batman, Iron Man sau Darth Vader sunt doar câteva dintre personajele care pot aduce momente de neuitat la petrecerea băiatului tău.
Dacă ai un băiețel cu vârsta între 5 și 12 ani, cu siguranță va avea un cuvânt de spus pentru organizarea petrecerii sale. De aceea, suntem pregătiți să îl ascultăm, să îi aflăm dorințele și vom face tot posibilul să le îndeplinim.

Pornind de la dorințele lui și de la cerințele părinților, petrecerile organizate la Oaki Club au fost întotdeauna reușite, îndeplinind așteptările tuturor.

Oferim o gamă largă de servicii pe placul copiilor și avem experiență de peste 10 ani în organizarea de petreceri pentru băieți între 5 și 12 ani.

Față de alte locuri de joacă sau cluburi pentru copii, noi la Oaki Club îți asigurăm GRATUIT un animator la alegerea ta sau a copilului tău, care să întrețină atmosfera timp de de 2,5 ore. Pentru un număr minim de 15 invitați, oferim GRATUIT doi animatori pentru 2,5 ore.

Așadar, ce aștepți? Dă-i vestea bună băiatului tău chiar acum: va avea parte de cea mai tare petrecere și toți prietenii lui sunt invitați!

Pentru rezervări și alte detalii, contactează-ne.

Contactează consilierul de petreceri Oaki


Animatori petreceri

Animatorii noștri sunt pregătiți pentru lucrul cu copii între 5 și 12 ani. Alege opțiunea potrivită!

Căpitanul Hook

A venit de peste mări și oceane pentru petrecerea copilului tău, cu jocuri și aventuri din Țara de Nicăieri.

Darth Vader si Leia

Toți băieții pasionați de Star Wars și de Science Fiction vor adora aventurile propuse de Darth Vader și Leia.

Batman

Neînfricat, într-o misiune continuă de a-și proteja orașul Gotham de răufăcători, Batman îi va învăța pe copii ce înseamnă curajul dar și distracția.

Iron Man

Aristocrat dar totuși de neînvins, Iron Man va însoți copiii într-o serie de aventuri pline de suspans și voie bună.

Minion

Drăgălașul Minion va ajunge cu multe jocuri și întâmplări amuzante la petrecerea copilului tău. Va fi un deliciu pentru toată lumea.

Pilot Fulger Mqguen

Pilotul Fulger este neînfricat și un bun cunoscător al mașinilor, aducând cu el jocuri și concursuri pentru toți băieții cu aceeași pasiune.

Spiderman Negru

Hazliu dar totuși curajos, Spiderman negru reprezintă alter ego-ul lui Spiderman roșu, eroul tuturor băieților de peste 4 ani.

Spiderman Roșu

Unul din cei mai îndrăgiți eroi, Spiderman se va da mare cu pânza lui fermecată și cu jocurile distractive pe care le-a pregătit.

Accesorii petreceri

Sălile mari și spațiile deschise au nevoie de închirierea unui sistem de sonorizare profesional pentru obținerea unei ambianțe muzicale de înaltă calitate și claritate.
Baloanele Jumbo sunt pline de balonașe multicolore și confetti și transformă orice petrecere pentru copii într-un eveniment reușit.
Pinata este un joc nou la petrecerile copiilor. Originar din Mexic, Pinata este din ce în ce mai apreciat și amuzant pentru toți invitații unei petreceri.
Oferim baloane modelabile la evenimente și petreceri pentru copii, spre încântarea și deliciul acestora.

Vrei să organizăm o petrecere de neuitat pentru băiatul tău?


Te așteptăm să ne cunoști mai bine!

Închis până în 30. 04. 2020

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240