A venit momentul pentru prima petrecere din viața copilului tău.

Încă de la o vârstă atât de fragedă, el își va forma amintiri frumoase care îi vor face cunoștință cu lumea fascinantă a copilăriei.

Ce meniu preferă invitații la petrecere? Ce jocuri și activități să organizezi? Ce decor și tematică să aibă petrecerea copilului tău? Doar spune-ne ce vă place și câți invitați veți avea, iar noi ne ocupăm de restul!

La Oaki Junior Club suntem specializați exclusiv în organizarea de petreceri de copii sau de adulți cu copii. Oferim mâncare proaspătă bazată pe rețete simple și gustoase din bucătăria proprie.

Spre deosebire de alte locuri de joacă și cluburi pentru copii, noi îți vom asigura GRATUIT un animator la alegerea ta sau a copilului tău, timp de 2,5 ore. Acesta poate fi personajul preferat, un super-erou, o zână sau un prinț fermecat care să susțină și să organizeze distracția copilului tău și a invitaților.
Pentru un număr minim de 15 invitați, asigurăm GRATUIT doi animatori timp de 2,5 ore la petrecerea ta.

Ai un copil între 1 și 4 ani? Ești pregătit să îi organizezi un eveniment de neuitat? Contactează-ne și hai să discutăm mai multe!

Contactează consilierul de petreceri Oaki


Animatori petreceri

Asigurăm momente de neuitat prin intermediul animatorilor profesioniști pe care ți-i punem la dispoziție în funcție de preferințele copilului tău!

Minnie Mouse

Adu unul din cele mai îndrăgite personaje Disney la petrecerea ta!

Piticul Mutulica

Cel mai bun prieten al lui Alba ca Zapada. El e mai mic decat hainele pe care le poarta si e foarte sasait.

Peter Pan

Pășește în lumea magică a „Țării de Nicăieri” alături de Peter Pan! El reprezintă simbolul copilăriei eterne, iar jocurile pregătite de el sunt atracția principală pentru toți copiii.

Jake și pirații

Alături de Jake și pirații din țara de nicăieri, copiii vor reuși să treacă de toate probele pentru ca, la final, să devină adevărați mateloți.

Printesa Aurora si Printul

Pășește într-o lume dominată de cavaleri și prințese, luând parte la jocurile propuse de Prințesa Aurora și năzdrăvăniile Prințului.

Prințesa Sofia

Ea vine la fiecare petrecere cu sfaturi pentru fetițele care vor să fie prințese, jocuri și concursuri din povești cu zâne și cavaleri.

Ștefania

Ea știe să cânte, să picteze și mai ales să-i distreze pe copii alături de prietenii ei din Orășelul Leneș.

Scufița Roșie

Unul din personajul preferat al fetițelor de toate vârstele, Scufița Roșie vine la petreceri uneori însoțită și de Lupul haiducul.

Ana Frozen

Pornește într-o călătorie fascinantă alături de Prințesa Ana pentru a își salva regatul de la iarna veșnică! Distracția și momentele amuzante vor fi nelipsite.

Hello Kitty

Jocuri si distractie aduse de Hello Kitty pentru copiii cu varsta intre 2 si 6 ani.

Scooby Doo

Probabil cel mai cunoscut câine din desenele animate, Scooby Doo este încă un personaj adorat de copii, atât pentru situațiile haioase în care intră cât și pentru abilitatea sa de a rezolva mistere.

Clovnul Bulina

Clownita Alunita si Clovnul Bulina au mare succes la copiii mai mari de 3 ani.

Accesorii petreceri

Sutele de baloane de sapun vesele si scanteietoare completeaza decorul oricarei petreceri de copii aducand un plus de veselie si distractie. Inchirieri masini de baloane de sapun.
Baloane cu heliu pentru copii. Baloanele cu heliu cu o gama variata de culori sunt deliciul copiilor la petreceri.
Inchirieri costume de carnaval pentru copii la evenimentele si petrecerile tematice pentru copii organizate sau desfasurate de catre animatorii Oaki.
Teatrul de papusi prezentat de Oaki Club se desfasoara intr-o maniera interactiva, fiind astfel conceput incat sa implice in mod direct copiii la piesa de teatru prezentata.

Vrei o petrecere memorabilă pentru copilul tău?


Te așteptăm să ne cunoști mai bine!

Închis până în 30. 04. 2020

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240