Locul perfect pentru copii și adolescenți

Se apropie ziua copilului tău sau orice altă ocazie specială? E timpul pentru o petrecere în stil Oaki!

Încă din 2006, suntem specialiști în distracție și creatori de momente frumoase, îndrăgite de toți copiii.

Pentru că știm cât de importantă este atenția și grija acordată copiilor, la locul de joacă Oaki Club din Brașov avem pregătite o sală de mese, un loc de joacă generos și o bucătărie proprie, unde gătim mâncăruri delicioase cu ingrediente proaspete.

În cei 1000 mp pe care ți-i punem la dispoziție, copiii se pot juca în voie, iar adulții pot socializa.
În plus, îți luăm toate grijile de pe cap: copiii nu sunt doar supravegheați permanent de personal specializat ci și antrenați în jocuri, concursuri, minidiscotecă și activități cu scop educativ și distractiv de către pedagogul Oaki.

Cât timp se află în incinta spațiului de joacă Oaki, copiii pot servi produse pregătite în bucătăria proprie după un meniu adecvat vârstei lor și pot consuma băuturi nonalcoolice de la barul clubului.
Dacă ai nevoie de câteva ore pentru a rezolva diferite probleme, a merge la cumpărături sau a participa la o întâlnire importantă, copilul tău poate rămâne în siguranță la noi. Dacă timpul îți permite, îți poți petrece câteva momente de relaxare în spațiul special amenajat pentru părinți unde poți servi masa, poți consuma băuturi alcoolice sau nonalcoolice, poți urmări programe de televiziune preferate sau să navighezi pe internet (avem WiFi gratuit).

Locul de joacă pentru copii dispune de saltea gonflabilă, piscină cu bile, tobogane, pod suspendat, tunele și multe alte jucării și surprize pentru copii. Întreg spațiul de joacă este acoperit cu materiale profesionale care asigură o protecție maximă copiilor aflați la joacă.

Închiriere pentru petreceri private

Organizezi o petrecere la Oaki Club? Noi suntem pregătiți și te așteptăm cu mare drag! Îți punem la dispoziție o gamă largă de accesorii petrecere și animatori de unde poți alege, inclusiv tematici și jocuri organizate special pentru vârsta copiilor invitați.

Spre deosebire de alte cluburi pentru copii din țară, noi îți punem la dispoziție pentru petrecerea ta un animator profesionist GRATUIT timp de 2,5 ore, care se va ocupa exclusiv de copil și invitații lui. Dacă ai peste 15 invitați, atunci vei avea din partea noastră doi animatori care să asigure bunăstarea copiilor de la petrecere.

Rolul animatorilor este să distreze copii, să îi conducă la baie pentru a se spăla pe mâini înainte de masă, să îi conducă la masa de prezentare pentru tort, să toarne șampania (nonalcoolică), să cheme părinții și copiii la ședința foto de final de petrecere.

Ție îți rămâne doar să te relaxezi și să te bucuri de momentele frumoase din viața copilului tău.

Contactează consilierul de petreceri OakiTe așteptăm să ne cunoști mai bine!

Închis până în 30. 04. 2020

Rezervări petreceri copii:
0371 131 828

Rezervări animatori:
0744 971 240